Luoyang Mingzhen nosijo jekla žogo Co, Ltd

Izdelki

Novice & dogodek
Dom > Novice & dogodek > Vsebine

Študij mehanskih lastnosti visoke hitrosti vozni nosijo Aero motorja

Z razvojem znanosti in tehnologije in Aero-motor uspešnost še povečati. Vozni ležaja, rotorja sistema Aero-motor, pogosto uporablja kot podpora, mehanske lastnosti, dinamične lastnosti sistema rotor ima pomembne posledice, še posebej bolj izrazita pri visokih hitrostih. Zato za potrebe nove generacije napredne aero-motor razvoja, raziskav na Aero-motor za visoke hitrosti kroglični ležaj je potrebno. Ta knjiga se osredotoča na mehanske lastnosti visoke hitrosti vozni nosijo Aero-motorja, opraviti naslednja dela: (1) dinamiko in končnih elementov metoda se uporablja za, valjanje nosijo mehanski model vzpostavljena, valjanje ležaji porazdelitev obremenitve je študiral, analizirali različne strukture in obremenitev parametre na kontaktni kot, izkrivljanja, učinki kontaktna togost in omejitev hitrosti zakonov. Primerjava izračunane in eksperimentalni rezultati kažejo, da rezultati skladni s eksperimentalni rezultati algoritmov dveh, metoda končnih elementov ima prednosti v točnosti in kvazi-dinamična metoda ima prednosti v smislu učinkovitosti. (2) na osnovi elastohydrodynamic mazanje teorija študijo o minimalnih olju debelina voznega ležajev in olje film togost značilnosti, analizirati učinke različnih obremenitev parametrov na svoje. Oljni film togost in togost in kompozitni togost ležaja izhaja, je predlagala koncept in izračun voznega nosijo metoda enakovredna togost. Študija primera, ki miniaturne motorja s keramičnimi ležaji vozni merijo enakovredno togost in dušenje. Študije kažejo, da v nekaterih naprav, mazanje in prednapeti stanje, ko je frekvenca razmerje λ 1 ura, z enakovredno togost kot hitrost poveča. (3) ob upoštevanju učinek radialni kroglični carinjenja in drugih dejavnikov, je spremenil formulo za izračun utrujenost življenje voznega ležaji. Študije kažejo, da bi lahko vplivali utrujenost življenje kroglični, brez upoštevanja vpliva na visoko žogo rezultati izračunov. Glede na revidirane formula, analizira strukturo in vpliv določali parametre na utrujenost življenje voznega ležaji, predlagane metode in ukrep, ki nosijo utrujenost življenje. Uveljavljenih vozni-drsna model raziskovalnih žogo in drsna hitrost sprememb kotna hitrost vrtenja, predstavlja metode in ukrepe za preprečevanje vpliva drsenju.


Povpraševanje

Če imate katero koli vprašanje o kotaciji ali sodelovanje, vas prosimo, da nam pišite na info@mzsteelball.com ali uporabite obrazec za povpraševanje. Naš prodajni predstavnik bo stik z vami v 24 urah. Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše izdelke.

Kontakt
Naslov: Liupo vasi, Mangling mesto, Yanshi, Luoyang, Henan, China.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nas | Izdelki | Tehnične informacije | Fotogalerija | Novice & dogodek | Kontakt | Mobilni telefon | XML | Glavna stran