Luoyang Mingzhen nosijo jekla žogo Co, Ltd

Izdelki

Knowledge
Dom > Razstava > Vsebine

Trenutno stanje obvladovanja kakovosti karbida, ki nosijo jekla na Kitajskem in v tujini

Source:Luoyang Mingzhen nosijo jekla žogo Co. Ltd | Updated: Jul 11, 2016

V primerjavi s GCr15 hypereutectoid ob jekla, nadzor karbida predvsem nanaša na območja feritov za srednje ogljikovega jekla in infiltracijo, ki nosijo jekla. Tehnologije nadzora je lažje glede na problem brez očes karbida hypereutectoid ob jekla, srednji ogljikovega jekla in infiltracijo, ki nosijo jekla. Morda to lahko upoštevanju kot še en dejavnik, da srednji ogljikovega jekla in infiltracijo, ki nosijo jekla doseže 30 % - 50 % v tujini. Za izboljšanje homogenosti in zmanjša velikost karbida. Na eni strani, lahko sprejmemo tehnologija nizke temperature pod nadzorom vozni in hlajenje nadzora za zmanjšanje in zatiranje reticular karbida, pripravijo za spheroidizing kasneje prileganjezačetnih. Na drugi strani, za hypereutectoid, ki nosijo jekla lahko izboljšamo izotermičen prileganjezačetnih seči izpopolnitev in homogenizacije v karbida. Cikel indukcijsko spheroidizing prileganjezačetnih tehnologija uporablja v spheroidizing prileganjezačetnih vroče valjanega jekla GCr15SIMn nosijo. In ta program spoznal karbida rafiniranje v nekaj minutah, kar skrajša čas od pheroidizing prileganjezačetnih in izboljšanje, izpopolnitev in homogenizacije v karbida. Tako za nosijo jekla, velik razvoj prostora za izotermičen prileganje na karbid in moramo nadaljnje raziskave v prihodnosti.

Luoyang Mingzhen ob jekla Co, ltd proizvodnjo nosijo uporablja jeklena kroglica za več kot 20 let. Naše nosijo jeklene kroglice izvoz za Amerike, Japonsko, Korejo, Češka, Španija, Kanada, Rusija, Slovenija in tako naprej. Verjamemo, da bo naše jeklene krogle šel po vsem svetu odvisno naše najboljše jeklenih krogel in najboljšo storitev. Luoyang Mingzhen, ki nosijo teči, bolj gladko in bolj gladko. Pridružite se nam v naš strokovnjak ležajne kroglice prepričati sami.


Povpraševanje

Če imate katero koli vprašanje o kotaciji ali sodelovanje, vas prosimo, da nam pišite na info@mzsteelball.com ali uporabite obrazec za povpraševanje. Naš prodajni predstavnik bo stik z vami v 24 urah. Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše izdelke.

Kontakt
Naslov: Liupo vasi, Mangling mesto, Yanshi, Luoyang, Henan, China.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Faks: +86 (0)379 6439 0720
E-pošta:info@mzsteelball.com
Dom | o nas | Izdelki | Tehnične informacije | Fotogalerija | Novice & dogodek | Kontakt | Mobilni telefon | XML | Glavna stran